Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2008, 02:39   #110 (permalink)
Raid_IRON
Kendini aşan 2de1'ci

Raid_IRON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bir Gün Anlarsın
Rep gücü: 51

Alıntı:
tutsak isimli üyeden alıntı Mesajı göster
zina sokaklara indi evet.. görüyorum etrafımda,, sadece ba$örtüsüz değil ba$örtülü hanımların da neler yapabildiğini..!!

bir ba$örtüsü davasıdır almı$ ba$ını gidiyor.. ba$ı örtülüyse tamamdır.. uygundur.. müslüman,, günâhsız,, ba$tacı,, kusursuzdur ama ödül olarak üstüne kuma getirilir,, dövülür,, sövülür,, ezilir,, söz hakkı yoktur...vs

İran' mı demi$tiniz..?? ne zaman..??

pardon bi de siz kimin kitaplarını okuyosunuz sakıncası yoksa..??
Ne kadar sığ ve bağnaz bir düşünce.. ( Tikkat ettiyseniz düşünce dedim, şahsa karşı bi ithafım yok, düşünceye!! )

Kim dedi, örtülü olanın günahsız olduğunu, en iyi olduğunu, laf uydurmayalım lütfen, başka yerlerden duyup gelme ile de dolmıyalım..

Peygamber efendimiz hangi kadını dövmüş, hangine sövmüş, hangi eşini ezmiş, hele bi bul getiriver bakalım..

Ben ehl-i sünnetim diyor da bunları yapıyorsa, ehl-i sünnetin suçu ne burda, karalamaya mı çalışıyorsunuz.. ( Yani birkaç örtülü yanlış yaptı diye, nefsine uydu diye, tümü yanlış mı hatalı mı oluyo? )

Kuran, Hadis, Allah dostlarının sözleri ve kitapları ( Şah-ı Nakşibend, İmam-ı Rabbani, ..... ) bu kitabları okuruz biz, veya buna benzer, yani bu kitapları anlamaya yardımcı kitaplar, var ise hatamız, yanlışımız, eksiğimiz söyleyiniz..

Ne zaman mı?

Mehdi A.s. geldiğinde tabi, ne zaman olacak başka?

Alıntı:
LanedLi_RapunzeL isimli üyeden alıntı Mesajı göster
ßiLmmiyoRum...KendıMe qöRe nedenLeRim waR...ARKADAŞ...
Allah, bilmeyenlerin kalplerini işte böyle mühürler. ( Rum 59 )

Allah da, "Her ikinizin de duası kabul edildi. Öyleyse dürüst olmakta devam edin ve sakın bilmeyenlerin yolunda gitmeyin" dedi. ( Yunus 89 )

Öğrenmek için tutan mı var abi, oku öğren yav, veya sor soruştur, google var bak, güzel hizmet.. Sen sordun da aramadık mı cevap..
Raid_IRON Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla