21-06-2008, 16:40
|
#26 (permalink)
|
..alem' E inat.. Kayıt: 03.01.2008 Yaş: 22
Mesajlar: 843 Rep gücü: 20 | Queen... canım benim yine harikalar yaratmı$sın,, bu son doğumgünüm olucak sanırım,, zaafiyet geçiricem sayenizde...  _piki_... te$ekkürler...  _P!nK_... te$ekkürler canım...  shaMarıq... sağolasın canım benim...  zuzuuu... te$ekkür ederim canım...  rihanna... iyi dilerklerin için çok te$ekkür ederim,, siz de iyi ki varsınız...  deryadeniz... iyi dileklerin için çok te$ekkür ederim,, hepimiz in$allah...  masal... sağol canım,, sen de hep mutlu ol in$allah...  BERRAKK... çok te$ekkürler canım...  FoRuM_MeLeGi... meleimm... bu ayrıcalığı hiç unutmicam inan... umarım sen de bir ömür mutlu olursun,, çok te$ekkür ederim...  LUNA... te$ekkürler...  £R$$!İN... te$ekkürler...  kardelen_im32... amin canım benim,, hepimiz in$allah,, çok te$ekkür ederim...   zLL... te$ekkürler...  inanın çok farklı bi duygu birçoğunu tanımadığınız ki$iler tarafından doğumgününüzün kutlanması,, bi tuhaf oluyo insan... mutluluğa gelince... tarifi epey zor... hele de benim gibi duygularını yazıya dökemeyen biri için 2 kere zor...  hepinize tekrar tekrar çok te$ekkür ediyorum... unutamayacağım doğumgünlerimden biri olacak bu... |
| |