| bi zamanlar aklımı kaybedesiye sevdiğim kızın bana söylediklerinden bazıları.. "Beni de anla, istemiyorum böyle bişeyi. Olabilir çok sevmişsindir ama ben buna asla katkı yapmadım. Sen kendi kendine aşık oldun bana. Bırakıp giden olmadım ben hiç.. Sevgili olamayız senle sevemem ben seni.. Senin istediğin herşeyin senin istediğin gbi olmasını bekleyemezsin. Mantıklı ol biraz senin istediğin kadar bende istemiyorum seni istemeyen biriyle nası beraber olmayı düşünüyorsun" Çıkarılan ders: çekilmeliyiz bazen sevdiğimizin önünden.. ne olursa olsun bizde öncelik sevdiğimizi mutluluğu değil midir, evet.. onun için herşeyi yapacağımızı söyleriz.. onun tırnağı kırılacağına bizim kolumuz kopsun diye söyleyerek sevdiğimizin canının yanmasının bizi, bizim canımızın yanmasından daha çok yakacağını belirtiriz.. Sevdiğimiz için herşeyi yapmak gerekiyorsa ne yazık ki sevdiğimizin mutluluğunun içinde biz yoksak, paşa paşa, kalp kırmadan, kafa ağrıtmadan, can sıkmadan çekiliceğiz yolundan, önümüze bakıcağız.. gitmemiz gereken yerde gideceğiz.. Çünkü biz sevdiğimizin yüzünün gülmesini öncelik benimsedik..madem ki yüzü ben gidince gülecek, varsın o bana sevgilim demesin.. dayanmak gerek..başka çare yok.. |