09-06-2008, 15:56
|
#1 (permalink)
|
ღ SaRı KaNarYa ღ Kayıt: 13.12.2006
Mesajlar: 7.736 Rep gücü: 117 | bugün senin doğum günündü..:( 3 sene önce kaybettiğim,canım,bitane yengeciğimin bugün doğum günüydü ..çok genç yaşta birdenbire oratay çıkan bir hastalık yüzünden kaybettim onu..ben ona yenge değil abla diyordum çünkü kardeş gibiydik biz..tam 12 sene beraber yaşadık onunla abim evlendikten sonra askere gittiğinde onu hiç bırakmadım..Allahıma çok şükür ki hiçbir kırgınlığımız olmadı aramızda,her günümüz dolu dolu geçti..çok sıcakkanlı,deli dolu bir insandı yapmadığımız delilik yoktu ..ama artık o gittikten sonra o delilikten eser kalmadı bende..onu çok özlüyorum..canım ablacığım,yengem..bugün doğum günün..ama sen yine yoksun yanımızda..hepimiz seni çok özlüyoruz..eminimki sen bizi görüyorsun yukarılardan ama biz resimlerinle avunuyoruz içimize öyle bir ateş düşürdün ki hala yanıyor sönmedi..biricik yavrun oğlun emanetini bıraktın bize onla avunuyoruz..canım Güneş ablam herşeyim..adın gibi bir güneş gibi doğdun hayatımıza ama hiç batmadın ve batmıyacaksın..her an aklımdasın..iyiki doğdun iyiki tanıdım seni..DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN GÖKYÜZÜNÜN EN GÜZEL MELEĞİ  Bu gün doğum günündü Ve ben yanında olamıyorum En güzel gülleri toplamıştım sana Ve en sevdiğin kıyafeti giymiştim Bu gün doğum günündü Seni görememek,elini tutamamak Bir yerlerden şarkımız çalınıyor Sensiz bu şarkı kulaklarımı tırmalıyor Bu gün doğum günündü Bütün hüzünlerimi boşamıştım Sevinçlerimi serbest bırakmıştım Ayrılığa dair ne varsa Hepsini çöpe atmıştım Bu gün doğum günündü Hiç kimse boğamazdı sevinçlerimi Yakmıştım bütün üzüntülerimi Dert edindiğim ne varsa Kafese salmıştım hepsini Bu gün doğum günündü Bu gece dolunay olacaktı Yıldızlar daha bir parlayacaktı Şimdi herşey elimde kaldı Bu gün doğum günündü Topladığım gülleri getirdim sana Gözyaşlarımı sildim Bıraktım gülleri mezarının yanıbaşına |
| |