Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2008, 18:30   #8 (permalink)
azizuzu
İşi kavrayan 2de1'ci

azizuzu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rep gücü: 16

Cool

Alıntı:
Queen isimli üyeden alıntı Mesajı göster
Bunlarda bir bayan olarak benim tavsiyelerim ...

1)Hergün banyo yapin tras olun, kendinize bakin.

Hergün banyo yaparım ama tıraş olmasam olmaz mı.. şimdi tıraşlı surat da olmuyor yaa kız suratı gibi ne o öyle.. sakallılardan hoşlananlar da vardır zaten (( :

2)Kiskançlığı, maçoluğu ve duygusallığı yerinde ve tadında yapin. Kiskanclik ile guvensizliği karistirmayin. Kiskanclik flörtün bir parçasi olsun. Duygusalligi ise kizi anneniz gibi davrandiracak hale getirmeyin.

pas

3)Kendi arkadas grubunuz olsun, kizin da arkadas gruplari, kendi ilgi alaniniz ve ortak ilgi alanlariniz olmali, ortak hayat gibi.

tanıdık kişi çoktur bende.. ama kız arkadaşlarım genelde ortak tanıdık bi arkadaşımız olmayanlardan tercihimdir.. sonra kötü bişey yaparım arkadaş da gelir yav seni övdük o kadar tanıttık kıza gidip bu yapılır mı falan der canımı sıkar.. hesap vereceğim düşünecegim kimse olmamalı..

4)Destek gormek hosunuza gider, siz de destek olun. Özellikle is hayatinda veya eğitim hayatinda.

ödevlerini bilgisayarda yazmaya yardım edebilirim, valizini taşır, kitapcıdan kitap alabilirim.. sınav tarihlerini takip eder istiyorsa arkadaslardan not bulabilirim (( :

5)Yemek yapmayi , kendi çamasirlarinizi yikamayi bilin. Kendi eviniz varsa kendiniz tertemiz yapin. Bazen kiz arkadasinizin evinde bulasiklari yikayin, o da gelecekte size yardimi görev degil zevk olarak yapar.

şu an için evde kalmıyorum yurttayım ama yemek yapmayı biliyorum.. elbiselerimi de mecburen kendim yıkıyorum yurtta makine yok.. makine olan yere bi gün bi verdim çamaşırlarımı adam 60 liralık pantolona el koymuş seninki bu deyip bana cıkardı elin pantolonunu verdi.. ev hanımlığı da zor gercekten bunu bu sene cok az şey yaparak öğrendim (( :

6)Çiçekler bir klasiktir unutmayin.

bi kız arkadaşım olursa onun için yapıp yapabileceğim en iyi güzellik zaten çiçektir.. fazlasını beklemesin lütfen..

7)Saçma sapan yollarla tanışmaya çalışmayın, doğal ve kendiniz olun.

zaten hiçbir zaman başkası olamayız.. bu söyleme karşıyım ben neyse edebiyata gerek yok zaten sizin demek istediğnizle benim anladığım aynı..

yukarda verilenlere samimi bi şekilde cevap verdim iyi güzel hoş da bence kızların istedikleri bunlar olamaz.. eğer buysa biraz daha iyisini yapana giderler çok kolaylıkla.. noktadan sonra bi cümleye daha başlanıyor kızlar hakkında ama en son nokta hiç bir zaman konulamıyor.

saygılarımla..
azizuzu Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla