#136 (permalink)
08-06-2008, 00:44
|
Yeni 2de1'ci
Kayıt: 08.06.2008 Mesajlar: 5 Rep gücü: 0 Rep derecesi:  |  | |  | | | ♥ OZLEMEK GUZEL SEYDIR, OZLUYORSA OZLENEN. BEKLEMEK GUZEL SEYDIR, GELECEKSE BEKLENEN. SEVMEK GUZEL SEYDIR, SEVIYORSA SEVILEN... ♥ SENI TANIDIKTAN SONRA BENDEKI BENSIZLIGIN ASLINDA SENSIZLIK OLDUGUNU ANLADIM... ♥ SEVGIYI GOSTERECEKSIN, SOYLEMEK YETMEZ. SEVGI GOZLERINDE OLACAK, SOZLERIN YETMEZ. SEVGI HERSEYDIR, KALBE HAPSEDILMEZ. SEVECEKSIN BENIM GIBI AMA YUREGIN YETMEZ.. ♥ Korkum Sevmek Değil; Korkum Sevipte Ayrılmak… Korkum Kurşun Yemek Değil; Kalleşçe Vurulmak… Korkum Ölüm Değil; Senin Tarafından Unutulmak… ♥ Dünya döndükçe sen hep bana DÖNMEYE. Başını her yastığa koyduğunda beni GÖRMEYE. Her kahkahamda göz yaşı DÖKMEYE. Ben yaşadıkça sen ÖLMEYE Mahkumsun... ♥ BiR GüN Gururunu YENİP Bana Geri DÖNMEK İstersen SAKIN DÖNME....ÇÜNKÜ; SENİN GURURUNUN BİTTİĞİ YERDE BENİM Nefretim BAsLAr. ♥ Bir sevgi diledim gözyaşı buldum. Bir dost diledim sırtımdan vuruldum. Derdime derman diledim derdimin tiryakisi oldum. Bil ki gerçek sevgiyi ben sende buldum! ♥ Kül olmuş ateş yanar mı? Buz tutmuş su akar mı? Bu gözler seni sevdi başkasına bakar mı? ♥ Düşlerim vardı örmekten korktuğum,hislerim vardı söylemekten korktuğum,şiirlerim vardı yazmaktan korktuğum,şimdi sen varsın kaybetmekten korktuğum ♥ Ne olurdu saadetlerin en büyüğü İşte ellerimde al, diyebilseydim Anlardın ve hiç gitmezdin, değil mi Bir gün olduğun gibi kal diyebilseydim. ♥Bakarsan uzatayım üşünürsen alınayım hissedersen kalbindeyim üşüyorsan tenineyim seviyorsan bir ömür seni severim ♥ Sen, Solgun baharlardaki mavi yağmurum, Akşam kızıllığında yorgun gölgem, Kış ayazında yaz güneşimsin. Bulutlardaki saklı düşlerim, Her günün sonunda özlediğimsin. Yüzün kadar temizdir kalbin, Hangi sevgi alabilir yerini? Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, Sensizlik ölüm kadar acı… ♥Varlığınla başlayan bir günün yokluğunla bitmesine alışamadım alıma oluğunun yarısı kadar yanımda olsaydın inan hiç sensiz almazım BİTANEM ♥Seni ne kadar sevdiğimi öğrenme istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi ♥Sen benim gözlerimde saf bir gerçek,
Yüreğime bahar getiren bir çiçeksin.
Sen bedenimdeki yumuşak kudret,
Gönül bahçemde uçuşan bir kelebeksin.. ♥Güller hep ellerinde açsın,
ama dikenleri batmasın.
Sevda hep seni bulsun,
ama seni yaralamasın.
Mutluluk hep yüreğine dolsun,
ama beni unutturmasın
İnsan ya hayrandır sana ya düşman, ya hiç yokmuşsun gibi unutulursun
Ya bir dakika bile çıkmazsın akıldan.   | |  | |  | |
| |