07-06-2008, 21:31
|
#8 (permalink)
|
ßizi Çekemeyen ANTEN TAKSIN ! Kayıt: 04.06.2008 Yaş: 21
Mesajlar: 1.170 Rep gücü: 0 | Santolovich mesajın için teşekkürler 1 hafta beklemem gerekicekmiş özel mesajla cevap yollamak için sana neyse sağlık olsun bu başlıktan cevap yazayım sana.
Tebrikin ve mesajın için öncelikle ayrı teşekkür ederim. Ben kendim için aslında tam bir tribüncü diyemicem iyi bir futbol izleyicisi olabilirim ama tribüncü olmam için biraz daha uğraşmam gerek sanırım daha yeni sayılırım şurada topu topu 2.5yıllık bi geçmişim var ama büyüklerimden duyduklarımda önemli şeylerdir  Alıntı: | Liverpool ve barça da yanlışın var ama romalarla shalkelerle maç yapmış altetico madridte 3 takmış bir takımız. | Yanlışım için özür dilerim kusura bakma Trabzonspor'la karıştırmış olabilirim sonuçta bir AS Roma, Bir Schalke 04, bir Atletico Madrid CF'de yabana atılcak gözardı edilcek takımlar asla değiller olamazlar. Böyle büyük başarılar güzel günler yaşanan onca zaferden sonra haketmedi Göztepe bunu ! Alıntı: |
Ama bunları kimseye anlatmaya gerek görmüyorum açıkçası. Çünkü ne hava civa peşindeyiz ne de rant tek derdimiz tek peşinde olduğumuz armamız..
| Bir futbol izleyicisi olarak bana gerçekten dokundu bu olanlar bi ara bi imza kampanyası başlatılcaktı yanlış hatırlamıyorsam sonra basın bu konuyu bi şekilde alt üst edip unutturdu ve zaman içinde 1-2 gün içinde yok oldu bu konu sonrasında işte Altınbaş Holding 1 milyon YTL ( 1 Trilyon TL'ye ) takımı alınca gündeme geldi Göztepe o güne o ana kadar unutulmuştu kenara itilmişti tribünlerinizde başka bir grup varmı bilemiyorum ben sadece Yalı grubunu biliyorum gerçektende özel bir tebriki hep haketmiştir amatör kümede bile stad full çekiyor deplasmanlara onlarca yüzlerce otobüs kalkıyor fakat bi şekilde önü kesiliyor takımın... Alıntı: |
Baya bir yazdım sanırsam sen hanki takımlısın, nerdensin, hangi tribündensin
| En son cümlenide alıntı yapıp cevaplayayım Yazın gerçekten çok güzel aslında herkesin yazısı güzeldir fakat konusuna denk gelirse güzeldir. İstanbul'da yaşıyorum adım Eren Galatasaray taraftarıyım ultrAslan üyesiyim 2yılı aşkın süredir stadımızda genelde yeni açık üst tribündeyim bazı maçlarda derbilerde eski açık tribüne gitmekteyim. ( Yaklaşık 2.5 - 3 senedir maçlara giderim basketbol - futbol vazgeçilmezimdir fırsat buldukça her maça gitmeye çalışmışımdır arasıra voleybol maçlarına giderim. ) Tanıştığıma şimdiden memnun oldum. |
| |