Konu
:
Erkeklerin gözyaşlarına boğulduğu anlar...
Tekil Mesaj gösterimi
07-06-2008, 20:14
#
6
(
permalink
)
derebeyi
Banned
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!!!
Rep gücü:
0
çok güzeldi saol isyankar kardeşim
Alıntı:
Tuttukları takım kaybettiğinde: Erkekler takımları yenildiğinde, hele de şampiyonluğu burun farkıyla kaçırdıklarında ağlamayı bırakın, ağıt bile yakabilirler. Çünkü futbol onlar için hayati bir önem taşır ve işin kötüsü, yapabilecekleri hiçbir şey yoktur. Bu da onların korkunç bir hırsa kapılmalarına, dişlerini ve yumruklarını sıkmalarına hatta gözlerinden yaşlar boşanmasına neden olur. Söylediğime inanmıyorsanız, onunla bir maça gidin ve takımının kaybetmesini dileyin. Eğer kaybederlerse, sadece sevdiğiniz erkeğin değil, bütün bir erkek güruhunun nasıl toplu halde ağlayıp dövündüğünü göreceksiniz.
evet bizde aglarız bende cok agladım ama genelde buna pek şahit bırakmam ortalıkda geceleri ağlarım ya da kimsenin olmadıgı yere gider orda aglarım.
yukarıdaki alıntıda ise bir çocuk gibi agladıgım bi sebep.bundan 2 sene önce MALATYASPORUM küme düştüğünde ne yapacagımı bilemedim elimde olmadan istemeden aglamaya basladım kendime hakim olamıyordum ve hemen yalnız kalabilecegim bi yere gidip uzunca bi süre agladım
ağlamak bi ihtiyactır bence erkeklerde aglar
derebeyi
Açık Profil bilgileri
derebeyi - Özel Mesaj gönder
derebeyi´nin Web Sitesini ziyaret edin
derebeyi - Daha fazla Mesajını bul
Arcade
Challenge
derebeyi
in the Arcade!