07-06-2008, 20:02
|
#4 (permalink)
|
ßizi Çekemeyen ANTEN TAKSIN ! Kayıt: 04.06.2008 Yaş: 21
Mesajlar: 1.170 Rep gücü: 0 | Alıntı: | Terk edildiklerinde: Kendi deneyimlerinizden yola çıkarak terk edilme acısının sadece kadınlara mahsus bir şey olduğunu düşünüyorsanız, emin olun çok yanılıyorsunuz. Erkeklerle aramızdaki tek fark şu: Biz acımızı daha uluorta yaşıyoruz. Terk edildikten sonra dostlarımızın yanında da çekinmeden gözyaşı dökebiliyor, üzüntümüzü yakınlarımızla paylaşabiliyor, böylelikle aslında acımızı çok daha kolay ve çabuk atatmış oluyoruz. Fakat erkekler, bu konuyu kimseyle doğru dürüst konuşamıyor. Ko*nuşamadıkça da yüreklerindeki sıkıntı büyüyüp bir taş kadar ağırlaşıyor ve onların yalnız kaldıklarında ağlayıp rahatlamaya ihtiyaç duymalarına neden oluyor. | Alıntı: | Tuttukları takım kaybettiğinde: Erkekler takımları yenildiğinde, hele de şampiyonluğu burun farkıyla kaçırdıklarında ağlamayı bırakın, ağıt bile yakabilirler. Çünkü futbol onlar için hayati bir önem taşır ve işin kötüsü, yapabilecekleri hiçbir şey yoktur. Bu da onların korkunç bir hırsa kapılmalarına, dişlerini ve yumruklarını sıkmalarına hatta gözlerinden yaşlar boşanmasına neden olur. Söylediğime inanmıyorsanız, onunla bir maça gidin ve takımının kaybetmesini dileyin. Eğer kaybederlerse, sadece sevdiğiniz erkeğin değil, bütün bir erkek güruhunun nasıl toplu halde ağlayıp dövündüğünü göreceksiniz. |
Bu yukarıdakiler tamamen doğru kendi adıma bunlar doğru Arma sevdası, takım aşkı, spor aşkı herşeyden önce gelir kimine göre fanatikliktir, kimine göre basitlik-aptallık, kimine göre gençlik ateşidir, kimi ne sevda bana göre aşktır. Bi cenazede ağlarım, bir terkedildiğimde ki ( en son terkedildiğimde epey bi ağladım ) ama esasında ençok takımım için ağlarım çünkü o aşkı milyonlarla paylaşıyorum milyonların acısını o an kendi bünyende yaşıyorsun.. |
| |