06-06-2008, 02:19
|
#19 (permalink)
|
Mesajlar: 186 Rep gücü: 6 | Alıntı: NightBlue isimli üyeden alıntı
yani kırıldığımı itiraf etmeliyim yargılayıcı nitelikte olmuş yazılanlar,üzüldüm.. bilmeyen arkadaşlar vardır mutlaka ama aklını kullanmayan yoktur sanırım.. bana da öğretildi,öğretilmeyenleri ben kendim öğrendim.. yani herzaman bir foruma açılabilecek bir konu açtım,üzüldüm.. o zaman yasaklansın bu tür şeyler forumda..mayo bikini resimleri,hitap tarzları,bazı karikatürler,bazı fıkralar yasaklansın .. son olarak parayla imanın kimde olduğu bilinmez diyerek,sayın adminlerden bu konunun silinmesini istiyorum.. | kimseyi kırmak niyetinde değilim ama şu yönden bakarsan belki daha iyi anlayabilirsin kardeşim...
emin ol ki yazdıklarımızın seninle bağdaştırılabilecek bi tarafı yok bu bir.ikincisi de islam dini hassatır verilebilecek en ufak bi mesaj fetva diye algılanabiliyor bazı kimseler tarafından...ve görmüş olduğumuz yanlışı söylememek üzerimize borç olur...yanlış ise senin veya başkalarının oje vb malzemeleri kullanması değil buna ben karışamam ki karışmam da zaten ... yanlış olan oje üzerine mesh yapılabilir düşüncesi... ne kadar abes olduğunu sen de takdir edersin |
| |