Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2008, 22:38   #8 (permalink)
yusuf
Bölüm Moderatörü

yusuf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

….Özledigim….
Rep gücü: 25

şimdi herşeyi tek taraflı düşünüyoruz ya..

hani kadınlarımız biz ne kadar onlar melek desekte onlar el üstünde desekte bi kaç. kişinin yaptığı dengesizliği her kes yapıyormuş gibi bir genelleme içine girerler ya hani..
hani bizim kadınlarımız kendi ayakları üstünde durmaya başlayınca (bu sözden nefret ediyorum) bilmem kaç yıllık kocalarını boşarlar ya..
hani bizim kadınlarımız sırf kocasına kızıpta kocasını üç yüz erkekle aldatıp sonrada listesini yayınlarya... hani bizim kadınlarımız geçmişini unutupta kendini avrupalı sayarlar ya..
ha bide hani bizim kadınlarımız paraları olmadığı için az kumaş alıp orasını burasını gösteren elbiseler giymek zorunda kalırlar ya... işte bakın bizim kadınlarımız ne kadar çilekeş ne kadar muzdarip ne kazar zor durumda işte bunların hepsi bizim kadınlarımız...

bırakalım şakayı..

bi kaç sapık bişey yaptı diye herkezi bir tutamayız genelleme yapamayız..
hani yazmış madem bu kadar kötü görüyon devletini milletini defolur gidersin başka güzel yerlere..
ha birde şu vardır toplum ne yaparsa kadınıyla erkeği ile yapar.. sen üzerine bişey giymeyi unut çık dışarı bana tecavüz ettilerdiye bağırdur ortalıkta.. önce adabı edebi bilmek gerek...
böyle boş beleş konuşupta kendinizi fenimistmi ilan ediyonuz.. ne iyimiş aile içi tecavüzmüş.. bilmem tacizmiş.. lan karımla ne yapacağımdan kimene.. madem bişey yapmayacam niye evlendim gider bi metres tutardım onunla ne yapacaksam yapardım.. böyle saçma sapan şeylerle milletin kafasını şişiriyonuz..
yusuf Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla