Herşeyde biraz 2de1 - Tekil Mesaj gösterimi - Her gün bir ayet-i kerime ve hadis-i şerif....
Tekil Mesaj gösterimi
  #452 (permalink) Alt 19-05-2008, 22:50
PrettyWoman
Bölüm Moderatörü

PrettyWoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ღ SaRı KaNarYa ღ

Rep gücü: 67
Rep derecesi: PrettyWoman Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaPrettyWoman Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaPrettyWoman Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaPrettyWoman Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaPrettyWoman Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaPrettyWoman Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaPrettyWoman Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaPrettyWoman Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaPrettyWoman Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaPrettyWoman Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama FazlaPrettyWoman Bu Üyemiz Bizden Biri Kurcalama Fazla

Günün Ayeti
elinizden çıkana üzülmeyesiniz ve Allah'ın size verdiği nimetlerle şımarmayasınız. Çünkü Allah, kendini beğenip böbürlenen kimseleri sevmez.

Hadid Suresi: 23

Günün Hadisi
“Allah, gençliğini Allah’a itaat yolunda zenginleştiren genci sever.”

Hz. Muhammed (s.a.v.)

Günün Sözü
Herhangi bir kimsede, gizli bir aşk derdi yoksa, o yaşıyormuş gibi görünse de, onun gönlü ve canı yoktur. O âdeta gezen, dolaşan bir ölüdür. Eğer aklın varsa, git de Hak'dan derd iste, çünkü derdsiz olmak, aşk derdine düşmemek, tedavisi imkansız bir hastalıktır.

Hz. Mevlâna Muhammed Celaleddin-i Rûmî (k.s.)

Günün Duası
Allah’ım, bildiğin için, senden hayrı istiyorum. O halde, Hz. Muhammed ve âline salat eyle ve benim için hayrı mukadder et; iyiyi seçebilme bilgisini bana ver; bunu, bizim için mukadder ettiğin şeye hoşnutluk ve hakkımızda hükmettiğin şeye teslimiyet vesilesi kıl. Kuşkulanma kaygısını bizden uzaklaştır; ihlaslı kullarının yakiniyle bizi destekle.
Âmîn... Âmîn... Âmîn...
PrettyWoman Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla